FacebookTwitterLinkedIn

Compania sibiană RARA Logistic a preluat începând cu luna februarie 2023 operațiunile filialei din București a grupului Van Moer Logistics.

Van Moer Logistics este un gigant inter-european cu sediul în Belgia, fiind lider în portul din Antwerp. Compania este specializată în transport, distribuție, depozitare, logistică de port, logistică intermodală și logistică pentru containere. Cu peste 2.200 de angajați și aproximativ 600 de camioane, grupul Van Moer este o prezență importantă în industria logistică.

Compania belgiană și-a început activitatea în România în anul 2010, însă în acest an a decis să cedeze activitatea filialei din București către firma RARA Logistic, care a prelua exclusiv toate operațiunile în România. Această tranzacție marchează o nouă etapă în dezvoltarea ambelor companii și deschide noi oportunități în domeniul logistic.

Parteneriatul dintre cele două firme reprezintă o șansă pentru dezvoltarea unor operațiuni logistice la nivel național și internațional. Conectarea dintre cei doi specialiști în logistică este bazată pe încredere, transparență și dezvoltare, iar acest lucru va aduce beneficii atât pentru clienți, cât și pentru întreaga industrie.

RARA Logistic își desfășoară activitatea în Sibiu, în trei depozite cu o suprafață totală de 15.000 de metri pătrați, situate în Sura Mică și, respectiv, în zona industrială Vest. Compania deține o flotă de 13 camioane cu care realizează transporturi naționale și internaționale. Prin intermediul parteneriatului cu Van Moer Logistics, RARA Logistic adaugă în activitatea sa un depozit de 11.000 de metri pătrați în Bolintin-Deal, Giurgiu, situat la kilometrul 23 al autostrăzii A1. Această extindere a capacității de depozitare va permite companiei să ofere servicii mai diversificate și să răspundă cerințelor clienților într-un mod mai eficient.

Compania RARA Logistic operează în România oferind servicii de logistică și transport pentru industriile automotive, farmaceutică, chimică, alimentară, bunuri de larg consum și mărfuri generale. Portofoliul de servicii include depozitare, cross-dock, picking, sortare, ambalare, etichetare, manipulare, transport și distribuție. Cu o echipă bine pregătită și dotată cu resursele necesare, RARA Logistic se află într-o poziție privilegiată pentru a satisface cerințele clienților și a răspunde provocărilor din piață.

Important de reținut este și faptul că RARA Logistic deține Autorizație DSVSA pentru produse alimentare și produse de origine animală. Compania este, de asemenea, autorizată în sistemul european TRACES Autorizație MEDIU valabilă pentru depozitare produse ADR.

Date contact RARA LOGISTIC:

Sediu central: Parc Industrial P32, Sura Mina, judetul Sibiu

www.rara.ro

https://www.facebook.com/RaraLogisticSibiu