Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Topul televiziunilor de sport cu cele mai mari audiențe – AUGUST 2018

DigiSport 1 și DigisSport 2, televiziuni de sport deținute de compania de cablu TV RCS & RDS, au înregistrat cele mai mari creșteri de audiență în luna august. Și Telekom Sport 1 a crescut în audiență. Interesul pentru aceste televiziuni este explicat prin debutul campionatului intern de fotbal și începerea sezonului de fotbal din cupele europene.
 aboneaza-te
bere televiziune

DigiSport 1 a câștigat 19.000 de telespectatori în luna august, la nivel național, și 13 de persoane la nivel urban. Este liderul detașat al nișei de sport TV, cu o medie de 59.000 de persoane pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media (ARMADATA). DigiSport 1 ocupă locul 12 în topul audienței naționale, înainte unor televiziuni precum B1 TV, Digi24, TVR 2, Pro Cinema și ETNO TV.

DigiSport 2, cel de-al doilea canal de sport al RCS & RDS prezent în sondajele de audiență TV, a câștigat în august circa 19.000 de telespectatori pe național și 16.000 în urban. Această majorare din urban este cea mai mare de pe nișa de sport TV.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – AUGUST 2018

Începerea sezonului din Liga I de fotbal și a meciurilor disputate de echipele românești în calificările pentru grupele din cupele europene au influențat și audiențele Telekom Sport 1, care a câștigat 6.000 de persoane pe național și 2.000 în urban.

Au pierdut audiență Eurosport 1 și Eurosport 2. Audiența generală a canalului Eurosport 1 a scăzut cu 7.000 de persoane pe național și cu 5.000 în urban.

Cota de piața (de vizionare) a celor șapte televiziuni de sport a fost de 5,06% în urban, în august, în acest univers înregistrându-se un consum de programe de sport TV mai mare comparativ cu universul național (4,17%).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii