Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Topul televiziunilor de filme și seriale – SEPTEMBRIE 2019

În septembrie, televiziunile de filme și seriale au reușit să-și recupereze rapid telespectatorii pierduți pe timpul verii. DIVA a câștigat cei mai mulți telespectatori. Cota de piață a nișei a atins 6,52% pe național și 7,21% în urban.
 aboneaza-te
televiziune

La nivel național, în luna septembrie, cota de piață a celor 12 televiziuni de filme și seriale a crescut cu 0,52 puncte procentuale față de luna august, conform măsurătorilor Kantar Media. În urban, majorarea consumului a filme și seriale a fost de 0,89 puncte procentuale.

În această situație, majoritatea televiziunilor au înregistrat creșteri de audiență. Cea mai mare creștere de audiență a obținut-o DIVA: 7.000 de persoane la nivel național și 6.000 în urban. DIVA este liderul nișei în urban și ocupă locul secund în topul național.

Pro Cinema a câștigat 4.000 de telespectatori la nivel național și 2.000 în mediul urban. Este liderul nișei pe național și se află pe a doua poziție în urban.

AXN a câștigat 2.000 de persoane pe național și 3.000 în urban. Creșteri de audiență au înregistrat și Film Cafe, TNT și Pro Gold.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii