Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Topul televiziunilor de filme și seriale – AUGUST 2019

Audiențele principalelor televiziuni de filme și seriale au scăzut în luna august. Perioada concediilor a afectat firesc consumul de televiziune pe această nișă. Pro Cinema rămâne liderul audienței naționale, în timp ce DIVA este cea mai urmărită televiziune de filme și seriale în urban.
televiziune

Pro Cinema a avut o audiență medie de 43.000 de telespectatori pe minut la nivel național (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media, la nivelul lunii precedente. A pierdut 2.000 de telespectatori la nivel urban, ajungând la o medie de 17.000 de orășeni pe minut (toată ziua).

DIVA și-a păstrat poziția de lider în urban, cu o medie de 20.000 de telespectatori pe minut, în scădere cu 2.000 față de iulie.

Audiența AXN a pierdut 2.000 de persoane la nivel național și 3.000 în urban, în timp ce Film Cafe și-am diminuat ratingul cu câte 1.000 de persoane în ambele univervuri.

AUDIENȚELE TV LA NIVEL URBAN – AUGUST 2019

Cota de piață înregistrată de nișa televiziunilor de filme și seriale, la nivel național, a fost de 6%, cu 0,38 puncte procentuale mai mică decât cea înregistrat în august 2018.

În mediu urban, cota de piață a fost de 6,32%, față de 7,21% în august 2018.

Se constată că, în decurs de un an, nișa de filme a pierdut audiență, semn că pasionații de filme, mai ales cei tineri, urmăresc programele pe platformele online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii