Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Topul televiziunilor de filme și seriale – AUGUST 2019

Audiențele principalelor televiziuni de filme și seriale au scăzut în luna august. Perioada concediilor a afectat firesc consumul de televiziune pe această nișă. Pro Cinema rămâne liderul audienței naționale, în timp ce DIVA este cea mai urmărită televiziune de filme și seriale în urban.
 aboneaza-te
televiziune

Pro Cinema a avut o audiență medie de 43.000 de telespectatori pe minut la nivel național (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media, la nivelul lunii precedente. A pierdut 2.000 de telespectatori la nivel urban, ajungând la o medie de 17.000 de orășeni pe minut (toată ziua).

DIVA și-a păstrat poziția de lider în urban, cu o medie de 20.000 de telespectatori pe minut, în scădere cu 2.000 față de iulie.

Audiența AXN a pierdut 2.000 de persoane la nivel național și 3.000 în urban, în timp ce Film Cafe și-am diminuat ratingul cu câte 1.000 de persoane în ambele univervuri.

AUDIENȚELE TV LA NIVEL URBAN – AUGUST 2019

Cota de piață înregistrată de nișa televiziunilor de filme și seriale, la nivel național, a fost de 6%, cu 0,38 puncte procentuale mai mică decât cea înregistrat în august 2018.

În mediu urban, cota de piață a fost de 6,32%, față de 7,21% în august 2018.

Se constată că, în decurs de un an, nișa de filme a pierdut audiență, semn că pasionații de filme, mai ales cei tineri, urmăresc programele pe platformele online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii