FacebookTwitterLinkedIn

Este din nou acel moment al anului – toamna se apropie peste noi și nu ar putea fi mai bine. Aerul curat și culorile toamnei sunt în plină forță, așa că ce moment mai bun pentru a îți reînnoi garderoba? Indiferent dacă vrei să treci de la hainele de vară sau doar să obții câteva piese noi pentru lunile mai reci care urmează, schimbarea ținutei te poate ajuta cu adevărat să îți reîmprospătezi look-ul. Ca în orice schimbare de anotimp, oamenii tind să-și schimbe garderoba. De la îmbrăcarea ținutelor casual până la purtarea mai des a ghtelelor și cardiganelor, există atât de multe moduri în care poți încorpora toamna în garderoba ta.

Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru o garderoba perfectă de toamnă:

  1. Ghete

Ghetele oferă ansamblului tău de toamnă o notă feminină. Sunt, totodată, o metodă fantastică de a rămâne călduroasă. Există pantofi care se potrivesc fiecărui stil, fie că ești în căutarea unor ghete simple, cizme sau botine. În funcție de cât de formal vrei să arăți, alege tipul de ghete de damă de pe Modlet.ro potrivit pentru stilul și personalitatea ta. O altă opțiune fantastică pentru a da ținutei tale un pic de înălțime este folosirea încălțămintei cu toc. În plus, le poți purta cu o pereche de blugi negri sau jambiere. Pot fi purtați și cu o pereche de blugi skinny pentru un aspect mai relaxat.

  1. Cardigane

Cardiganele sunt un mod minunat de a rămâne călduroasă și confortabilă pe timpul toamnei Sunt, și o metodă excelentă de a stratifica, astfel încât să poți schimba cu ușurință outfiturile pe tot parcursul sezonului. Poți opta pentru un look mai formal cu ajutorul cardiganelor drepte sau mulate pe corp, sau poți opta pentru un look mai casual cu un cardigan lejer împreună cu o pereche de blugi din denim. Acestea sunt, totodată, o modalitate excelentă de a adăuga un plus de culoare garderobei tale de toamnă.

  1. Paltoane

Cel mai bun mod de a trece de la lunile fierbinți de vară la vremea rece de toamnă este cu un palton gros. În timp ce o jachetă poate fi purtată pe tot parcursul anului, o haină de toamnă îți va ține de cald în lunile mai reci. Investește într-un trenci negru atemporal, care se potrivește cu multe look-uri diferite. Alege o jachetă de puf dacă doriți să faceți o investiție într-o îmbrăcăminte mai rentabilă. Paltoanele din puf se găsesc într-o gamă largă de nuanțe și modele. Sunt o achiziție grozavă deoarece sunt ușoare, complet rezistent la vânt și pentru că le poți purta și primăvara.

În concluzie, nu trebuie să muncești foarte mult pentru a obține aspectul ideal de toamnă. Vei fi pregătită pentru orice situație dacă te asiguri că alegi piesele potrivite pentru garderoba ta. În plus, te sfătuim să alegi accesoriile potrivite pentru a îți completa aspectul. Nu poți greși niciodată cu bijuteriile din aur sau cu o eșarfă groasă care să de-a o notă finală ținutelor tale.

Sursă foto: unsplash.com