FacebookTwitterLinkedIn

Iată, după o pauză de doi ani, miercuri, 26 octombrie, la ARCUB Gabroveni, am făcut cunoștință în persoană cu promoțiile 2021 și 2022 ale Forbes 30 sub 30!

𝔽𝕠𝕣𝕓𝕖𝕤 𝟛𝟘 𝕤𝕦𝕓 𝟛𝟘, o poveste fără sfârșit! Cu toate că domeniile de activitate ale tinerilor din promoțiile 30 sub 30 variază de la business, la sport, artă, muzică, IT, activism sau cercetare, elementul care îi unește pe toți cei tinerii prezenți pe listele „30 sub 30” constă în performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

Început în 2012, Forbes 30 sub 30 România este un proiect care identifică și recunoaște elita tinerilor lideri care schimbă peisajul afacerilor și al societății din România. În fiecare an primim zeci de nominalizări, iar acestea servesc drept punct de plecare pentru redactorii Forbes România, care lucrează la această listă în fiecare an.

Mulțumim partenerilor noștri și tuturor celor care ne‑au fost alături în alcătuirea listei nominalizaților și în selecția câștigătorilor.

Mulțumim juriului care ales promoțiile Forbes 30 sub 30 2021 și 2022, format din Andrei Dudoiu (cofondator și CEO SeedBlink), Andrei Pitiș (CEO Simple Capital), Camelia Șucu (fondator ClassIN), Corina Murafa (Global Co‑Leader Ashoka), Cornel Amariei (cofondator .lumen), Daniel Rosner (Program Manager Innovation Labs România), Mihnea Crăciun (Managing Director Endeavor România), Marius Ștefan (fondator și CEO Autonom), Ramona Jurubiță (Country Managing Partner KPMG România), Răzvan Crișan (cofondator și CEO Kane Hospitality Goup), Cristina Bîtlan (fondator Musette), Elisabeta Moraru (CEO Google România), Mihai Ivașcu (fondator Modex), Mihnea Crăciun (Managing Director Endeavor România), Radu Savopol (fondator 5 to go).

Și mulțumim și Irinei Pană, coordonatoarea edițiilor 2021 și 2022 ale proiectului Forbes 30 sub 30.

Invitații s-au bucurat de momente speciale și surprize.

La intrare au putut admira două minunate modele – MINI John Cooper Works in 3 uși și BMW R NINET PURE disponibile în showroom-urile AUTOMOBILE BAVARIA.

Invitații au putut savura cafeaua JULIUS MEINL, ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Și s-au putut hidrata la punctul NAZZURO AQUA – apa oficială a evenimentului – cu apă purificată plată la temperatură ambientală, apă purificată rece și apă purificată frizzante. La photobooth-ul ANSWEAR și-au putut face fotografii și astfel, să păstreze o amintire fizică de la Forbes 30 sub 30!

Evenimentul a debutat cu un panel de discuții Changing Leadership in Changing Times, moderat de Ioan Istrate, Antreprenor, Consilier al Ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, alături de speakerii:

Cornel Amariei, CEO .lumen – Glasses for the Blind, la Forbes 30 sub 30 2022

Mihai Ivașcu, CEO & Co-founder Modex

Ruxandra Manea, Antreprenor în educație, Fondator Educarium Kindergarten

Daniel Rosner, Program Manager Innovation Labs

Poți vedea evenimentul AICI!

Sesiunea de premiere a recunoscut promoțiile 2021 și 2022 ale Forbes 30 sub 30!

Forbes România 30 sub 30, promoția 20211!

Forbes România 30 sub 30, promoția 2022!

Trofeul Forbes 30 sub 30 are menirea să amintească peste ani de amprenta pe care acțiunile premianților o au asupra societății și care să recunoască performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

De asemenea, partenerii evenimentului și-au arătat susținerea pentru generația tânără. Reprezentanți au urcat pe scenă pentru a premia și dintre inovatorii Forbes 30 sub 30, astfel:

Oana Cartacuzencu, Marketing Events Specialist Automobile Bavaria, a urcat pe scena Forbes 30 sub 30 pentru a înmâna trofeul și premiul Cristianei Oprea, fondatoare Femei în Motorsport (Forbes 30 sub 30 2021).

Iulius Meinl i-a oferit cadou Alexandrei Dinu, cercetătoare (Forbes 30 sub 30 2021).

Gabriela Stănică, CIO & E-commerce Director Carrefour România, a înmânat premiul și cadoul pentru Diana Elena Ciobănete, Business Consultant Commons Accel (Forbes 30 sub 30 2021).

ANSWEAR România a premiat-o pe Miriam Andrei, Manager A.T. Kearney România (Forbes 30 sub 30 2021).

Ioan Bențe, CEO Nazzuro Aqua, l-a premiat și a oferit trofeul sportivului Vlad Stancu (Forbes 30 sub 30 2022).

Alexandru Stanciu, Purchasing & Sustainability Manager Chilli Ideas, a înmânat premiul și cadoul Mirunei Iliescu, cofondatoare EștiVerde România (Forbes 30 sub 30 2022).

Raluca Maria Munteanu, Business Development Partner Centric IT Solutions România a urcat pe scena Forbes 30 sub 30 pentru a înmâna trofeul și premiul lui Florian Ușurelu, Product Manager Jr. Softbinator (Forbes 30 sub 30 2022).

Ionuț Vasilescu, Operations Manager Chilli Ideas, l-a premiat și i-a oferit cadou lui Ciprian Dudulea, cofondator The Outfit (Forbes 30 sub 30 2022).

Diana Jugănaru, Project Manager Maison Dadoo, i-a oferit cadou Larisei Burcă, fondatoare Tulipr (Forbes 30 sub 30 2022).

Bogdan George Rusu, Manager FitFresh, a premiat-o pe Alexandra Matei, fondatoare ACT (Forbes 30 sub 30 2022).

Mulțumim partenerilor noștri care susțin acest eveniment:

Parteneri strategici: Automobile Bavaria, Carrefour, TEILOR, tbi bank Romania, ELI PARKS

Apa oficială: Nazzuro Aqua

Partener gold: Julius Meinl

Partener star: ANSWEAR

Tech Innovation Partner: Centric IT Solutions Romania

Parteneri: FitFresh, Chilli Ideas, Maison Dadoo, Pfanner Romania, Holograma 3D, Illuma Aesthetic Clinique

Fotografiile pot fi văzute aici!

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor Forbes România, ForbesLife România, Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 30 de evenimente fizice anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand », care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Din martie 2020, Forbes România a devenit o voce și mai puternică a mediului de business prin extinderea conținutului pe care îl produce: seria de evenimente online – Forbes Forward, Forbes Marcomm, Forbes reInventarea României și Forbes Power Breakfast, unde s-a intrat în dialog cu reprezentanții mediului de business.

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro

Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

30sub30 #Forbes30sub30 #ForbesEvents #ForbesRomania #30under30