Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Gadget |
|

Tile Up!

Dacă îţi rătăcești deseori telefonul, cheile de la mașină, bicicleta sau poate chiar geanta, Tile a inventat un dispozitiv care vine în sprijinul tău.
 aboneaza-te
hires_Style_Bag_Homepage

Folosind un sistem mic de urmărire Bluetooth, Tile asociază aplicaţiei intuitive semnalul tău și îţi facilitează găsirea acelui lucru care contează.

De exemplu, dacă ţi-ai pierdut trotineta, o poţi găsi foarte ușor doar folosind telefonul și aplicaţia Tile; dacă dispozitivul Tile este în raza Bluetooth de 100 m, acesta va reda o melodie sau un zgomot predefinit, până când vei găsi trotineta.

Disponibil atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele Apple, Tile este o aplicaţie care ușurează foarte mult găsirea acelor lucruri pe care le pierzi frecvent. Gadgeturile Tile vin într-o varietate de forme, tocmai pentru preîntâmpinarea nevoilor diferite.

 aboneaza-te

Există, astfel, Tile Sport (robust și rezistent la apă), Tile Mate (potrivit și pentru atașat celor mai mici lucruri) sau Tile Slim (proiectat special pentru portofele, portmonee și pașapoarte). Fiecare aplicaţie actualizează locaţia fiecărui dispozitiv Tile pe care îl detectează.

Cu peste zece milioane de dispozitive vândute și peste două milioane de obiecte localizate în fiecare zi, reţeaua Tile este una dintre cele mai puternice comunităţi Lost & Found din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii