FacebookTwitterLinkedIn

CompaniaTHAIco SPA România vrea să se extindă la nivel național și a bugetat pentru anul viitor investiții de 1,5 milioane de euro în deschiderea mai multor centre SPA, dintre care două în București și unul în Brașov.

”Am investit peste 2,5 milioane de euro în unitățile actuale, iar pentru anul 2023 ne propunem să deschidem încă două centre SPA în Capitală, unul în Brasov și în mai multe orașe importante din țară, în sistem propriu sau în franciză. Calitatea serviciilor noastre a fost recent certificată de obținerea premiului Continental Winner 2021 Europa”, a declarat pentru Forbes România Camelia Pătru, Manager Operațiuni THAIco SPA România.

Compania operează deja trei centre spa în București. Cel mai recent proiect THAIco SPA a fost lansat luna trecută în interiorul hotelului Radisson Blu din București, în urma unei investiți de aproximativ 500.000 euro.

Primul centru a fost deschis în 2016, într-o vilă din apropierea Pieței Victoriei din Capitală. A doua unitate a companiei este amplasată în incinta hotelului Novotel de pe Calea Victoriei.