Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Tesla primește sprijin de la guvern în timpul crizei coronavirus

Compania Tesla a primit sprijin financiar de la guvernul american în prima jumătate a anului pentru a reduce impactul crizei economice provocata de pandemia de coronavirus
elon-musk-nga-2017

Compania Tesla a primit sprijin financiar de la guvernul american în prima jumătate a anului pentru a reduce impactul crizei economice provocata de pandemia de coronavirus, informează Reuters.

Elon Musk, directorul executiv al Tesla, declarase initial că e împotriva ajutorului suplimentar oferit de guvern. In prezent, Congresul SUA dezbate o altă rundă de acordare de stimulente. Cu toate acestea, Musk si-a schimbat când a observat că beneficiile primite de la guvern au compensat pierderile suferite în timpul pandemiei, din cauza închiderii fabricilor și a opririi producției.

Singura fabrică de vehicule Tesla din SUA, aflată în California, a fost închisă aproximativ 6 săptămâni în trimestrul al doilea al anului 2020. Compania și filiala sa SolarCity nu apar pe o listă a Administrației pentru Întreprinderi Mici din SUA. Această administrație a acordat numeroase împrumuturi pentru milioane de firme mici pentru a le feri de colaps financiar.

Reprezentanții companiei au refuzat să dezvolte subiectul. În schimb, Elon Musk a declarat într-o postare pe Twitter vineri că un alt pachet de stimulare a guvernului Statelor Unite „nu este în interesul oamenilor”.

În prezent, republicanii și democrații se află în mijlocul dezbaterilor referitoare la acordarea unui al doilea pachet masiv de ajutor financiar pentru companiile afectate de criza coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii