Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Tesla ajută CureVac să dezvolte vaccin anti-Covid

Elon Musk a anunțat miercuri că Tesla Inc construiește imprimante de molecule mobile pentru a ajuta compania farmaceutică germană CureVac să dezvolte un vaccin anti-Covid.
 aboneaza-te
vaccin covid-19

Elon Musk a anunțat miercuri că Tesla Inc construiește imprimante de molecule mobile pentru a ajuta compania farmaceutică germană CureVac să dezvolte un vaccin anti-Covid. CureVac, o companie germană nelistată, a declarat că dezvoltă unități portabile de producție de mARN pe care le numește imprimante și pe care Elon Musk le-a descris ca fiind „microfabrici ARN”, relatează Reuters.

Imprimantele au fost dezvoltate pentru a fi trimise în diverse locații unde pot imprima moleculele necesare pentru dezvoltarea vaccinului și a unor terapii bazate pe mARN. Dacă vaccinul anti-Covid dezvoltat de CureVac va primi aprobarea, noua tehnologie utilizată pentru combaterea pandemiei are locații de producție aprobate în Germania, având capacitatea de a produce sute de milioane de doze. Compania CureVac este susținută de Fundația Bill & Melinda Gates.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii