FacebookTwitterLinkedIn

TeraPlast a deschis un nou depozit în sud-estul țării, în Galați, de unde va aproviziona județele Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Ialomița și Constanța. Depozitul are o suprafață de aproximativ 6.500 mp și este operațional de la începutul acestui an.

Depozitul va stoca sisteme de instalații pentru apă, gaze naturale și canalizare, dar și pentru instalații interioare, inclusiv pentru instalațiile de încălzire prin pardoseală sau pentru electrice. 

TeraPlast are în momentul de față șapte puncte de distribuție proprii pe teritoriul României, plus un depozit în Ungaria.

Cifra de afaceri a grupului TeraPlast a crescut cu 16% față de 2021, ajungând la 711 milioane de lei

Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Potrivit celui mai recent raport al companiei, cifra de afaceri a TeraPlast a crescut anul trecut cu 16% față de 2021, ajungând la 711 milioane de lei. Grupul a finalizat, de asemenea, implementarea celui mai ambițios plan de investiții din istoria sa, ajungând cel mai mare procesator de polimeri din Centrul și Estul Europei.