Cautare
, Contributor

Tech |
|

Tencent plănuiește investiții în valoare de 7,68 miliarde de dolari 

Gigantul chinez al tehnologiei Tencent s-a angajat să investească 7,68 miliarde de dolari în iniţiative sociale și de mediu.  
Investitii

Anunțul făcut luni de Tencent survine pe fondul unei atenţii sporite acordate marilor companii de tehnologie de către autorităţile de reglementare din China, transmite Reuters.

Tencent, cea mai mare companie de socializare online şi jocuri video din China, s-a angajat să finanțeze iniţiative în domenii precum ştiinţa, inovaţie educaţională, revitalizare rurală, neutralizarea carbonului, alimentaţie, energie şi furnizarea de apă, asistență în caz de urgenţă publică, tehnologia pentru persoanele în vârstă şi bunăstarea publică.

Tencent ar trebui să răspundă în continuare nevoilor în continuă schimbare ale publicului şi ale vremii, astfel încât să se dezvolte şi să prospere împreună cu societatea în ansamblu“, a declarat Pony Ma, fondatorul şi preşedintele Tencent, într-un comunicat.

Compania nu a specificat un interval de timp în care va face investițiile. 

Săptămâna trecută, Autoritatea de reglementare a pieţei chineze a avertizat companiile de tehnologie din ţară să elimine practicile interzise.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii