Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea Crime + Investigation difuzează în luna martie un documentar despre „Afacerea Clinton”

Crime + Investigation prezintă în exclusivitate din luna martie, de la ora 22:00, miniseria „Afacerea Clinton”, care cuprinde șase părți a câte 60 de minute fiecare despre procesul fostului președinte Bill Clinton.
 aboneaza-te
The Clinton Affair

În ianuarie 2018 s-au împlinit 20 de la începutul investigației care a dus la cel de-al doilea proces de punere sub acuzare ca importanță din istoria Americii.

Documentarul realizat de regizorul Alex Gibney, premiat de Academia Americană de Film, se concentrează pe secvența extraordinară de evenimente de neuitat care au devenit parte din identitatea americană. Acesta prezintă povestea conspirației extremei de dreapta împotriva familiei Clinton și a aripei de stânga împotriva Monicăi Lewinsky, a americanilor divizați de preferințele politice și nu numai, care au condamnat rapid comportamentului președintelui și al amantei sale.

Producătorii seriei au avut acces exclusiv la Monica Lewinsky, familia sa și arhiva juridică personală, și la alte personaje importante, implicate în această poveste.

Prima parte a documentarului ”Afacerea Clinton” a fost difuzat pe 4 martie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii