Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Telekom România va majora prețurile începând cu data de 15 aprilie

Telekom România va majora tarifele pentru a face faţă creşterii costurilor, după ce Digi a făcut același pas.
 aboneaza-te
telekom shutterstock_719314423

Grupul Telekom România va majora începând cu 15 aprilie prețurile pentru serviciile mobile și fixe.

„Toate eforturile Telekom Romania de consolidare a angajamentului companiei faţă de piaţa locală se traduc prin investiţii continue în reţele şi în dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare şi relevante pentru clienţi. Însă, ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom Romania este nevoită să majoreze preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019”, conform anunţului Telekom.

Tarifele vor creşte pentru fiecare serviciu cu aproximativ 2 lei pe lună, conform grupului. „Preţul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) şi pentru fiecare abonament mobil, pentru clienţii rezidenţiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opţiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe”.

Industria locală de telecom a fost surprinsă la sfârșitul anului trecut, pe neaşteptate, de introducerea unei noi taxe, de 3% pe cifra de afaceri, printr-o ordonanţă de urgenţă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii