FacebookTwitterLinkedIn

Telekom România a lansat astăzi, în parteneriat cu Oracle, aplicaţia “Where’s My Technician”, un serviciu ce informează clienții cu privire la locaţia tehnicienilor şi durata de aşteptare până la finalizarea reparaţiei. 

Clienţii Telekom România care aşteaptă vizita unui tehnician de teren vor putea vedea, în aplicaţia de management a contului MyAccount, locaţia acestuia în timp real, cu ora estimată a sosirii şi alte detalii relevante. Astfel, întreaga experienţă a clienţilor ajunge la un nou nivel de referinţă prin introducerea unei transparenţe fără precedent în acest domeniu de servicii“, au declarat reprezentanţilor companiei.

Potrivit Telekom România, prin intermediul acestui serviciu, clienţii au posibilitatea de a vedea locația tehnicianului în timp real atunci când vine să remedieze o problemă. Serviciul este dezvoltat în parteneriat cu Oracle. Oracle Field Service Cloud este o soluţie de comunicaţii pentru clienţi şi servicii de teren bazate pe cloud, care colectează date de pe teren şi învaţă să prezică evenimentele viitoare.

Oficialii Oracle au afirmat de asemenea că se află în discuţii cu mai multe companii de utilităţi, din furnizarea de gaze naturale, electricitate şi apă, unde se discută implementarea unei soluţii similare. Inclusiv sectorul bancar este în discuţii cu Oracle pentru “cealaltă parte a aplicaţiei, să vadă la o programare a unui client unde este acesta şi în cât timp ajunge la bancă”.

Serviciul Unde mi-e tehnicianul poate fi accesat din aplicaţia de gestionare a contului MyAccount Telekom, secţiunea Asistenţă/Deranjamente.

Grupul Telekom România, jucător de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, a avut în 2020 o cifră de afaceri netă de 5 miliarde de lei, în creştere cu 3% faţă de anul anterior, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.