FacebookTwitterLinkedIn

 Catrinel Marlon, actriță și model de talie internațională, a purtat bijuteriile Teilor pe covorul roșu în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Cercei TEILOR, aur alb de 18K cu diamante de 5.2ct si diamante de 1.7ct

Pentru brandul Teilor a fost o premieră să completeze ținutele persoanelor publice prezente la Cannes, cu bijuterii statement, încrustate în diamante și pietre prețioase, parte din colecțiile Pure Diamonds și TEILOR Exclusive.

„A fost o bucurie să pășesc pe Red Carpet purtând bijuteriile TEILOR, brandul pe care îl reprezint în România și pe plan internațional. Bijuteriile te fac întotdeauna mai puternică și mai încrezătoare, indiferent de context. Iar un plus de strălucire e întotdeauna binevenit.”, povestește Catrinel Marlon, Ambasadoare TEILOR.

Pe lângă prezența lui Catrinel Marlon, pe covorul roșu au purtat bijuteriile TEILOR și Nicole Cavallo, Creative Director la Nicole Milano Official, dar și Bianca Niculae, manechin român.

TEILOR este brandul care, prin fiecare bijuterie, oferă curaj. Suntem foarte bucuroși de legătura pe care am creat-o cu Catrinel și de întreaga noastră colaborare. Ea, prin natura sa și prin rolurile pe care le îndeplinește – mamă, actriță, model, soție – ne inspiră. Tototdată, ne bucură prezența TEILOR pe covorul roșu de la Cannes, mai ales într-un moment în care focusul nostru se îndreaptă către expansiunea internațională. ” declară Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager @TEILOR.