FacebookTwitterLinkedIn

„Tocmai de aceea am considerat că este oportun să introducem zboruri zilnice pe această rută. Ajungem, în acest fel, la un număr de aproape 8.000 de călători care zboarăcu noi în fiecare lună”, a spus Claudia Stroescu – Sales Manager Romania, TAP AIR Portugal.

Preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 120 euro.

„Compania noastră a transportat lunar mai mult de un milion de persoane în ultimul an. Avem un factor de încărcare egal cu nivelul record anunţat de IATA pentru 2017, 80,2% din numărul de locuri ocupate într-un avion”, a adăugat Claudia Stroescu.

În curând, românii vor putea zbura cu A320neo, un avion mai modern, în cadrul procesului de modernizare a flotei, început în 2015.

Noii acționari ai TAP au anunțat, imediat după semnarea contractului de privatizare, o comandă pentru 53 de noi aeronave, către Airbus. Până în 2025, față de cele deja integrate în flotă până în prezent, TAP va mai primi încă 71 de aeronave noi, cu una din cele mai eficiente tehnologii în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil cu 15% și reducerea emisiilor de CO2.

Traseele către şi dinspre Azore şi Madeira au crescut cu 28,3% iar pe rutele către Brazilia numărul de călători este mai mare cu 18,6%.

În total, TAP Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.