FacebookTwitterLinkedIn

Ingrediente

250 g tagliatelle Antonio di Vaio

450 g roșii tocate în bulion

3 căţei usturoi

½ lingură unt

2 linguri ulei de măsline

sare

piper

10 roșii cherry

100 g mozzarella

¼ linguriţă busuioc uscat

Mod de preparare

Mai întâi, fierbi tagliatellele Antonio di Vaio conform indicaţiilor de pe ambalaj, după care le scurgi, dar nu le clătești.

Într-o tigaie mare care poate fi introdusă și la cuptor topești untul împreună cu uleiul de măsline, adaugi usturoiul zdrobit și lași un minut, răstorni roșiile tocate, 100 ml apă și lași să fiarbă, la foc mic, 10 minute. Condimentezi cu sare și piper, adaugi pastele și amesteci.

Așezi deasupra pastelor roșiile cherry tăiate jumătăţi și mozzarella tăiată felii. O introduci în cuptor pentru 15 minute și în momentul servirii presari totul cu busuioc uscat.

Rețetă susținută de Asociația Ewducație pentru Suflet!