Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Taco Bell deschide un nou restaurant în centrul comercial ParkLake, din 12 iulie

Lanțul de restaurante fast-food cu specific mexican Taco Bell, operat de Sphera Franchise Group, va deschide, pe 12 iulie, cel de-al treilea restaurant din România, în ParkLake, unul dintre principalele centre comerciale din capitală și din țară, după cele inaugurate în Băneasa Shopping City și în Mega Mall.
Lansare Taco Bell_11.10.2017_3

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc., este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell oferă produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități. Restaurantul are 40 de milioane de clienți la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii