Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Taco Bell deschide primul restaurant din afara Capitalei, în Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 350.000 de euro

Lanțul de restaurante cu specific mexican Taco Bell, deținut de Sphera Franchise Group, intră pe piața din Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 350.000 de euro.
 aboneaza-te
Lansare Taco Bell_11.10.2017_2

Unitatea va fi inaugurată în Iulius Mall sâmbătă, pe 22 decembrie și este prima din afara Capitalei.

Taco Bell a intrat pe piața din România în octombrie anul trecut și a ajuns, până în prezent, la patru unități plasate în centre comerciale din București.

„Taco Bell a avut rezultate excelente în primul an de activitate pe piața locală, prin restaurantele din București, așa că ne-am dorit ca produsele noastre să fie accesibile și la nivel național. Cluj-Napoca face parte din primul set de destinații pe care le urmărim, fiind un oraș cu o dezvoltare accelerată, în ultimii ani, din perspectivă economică, precum și din punct de vedere cultural, muzical și culinar. Clujenii sunt deschiși la experiențe noi și ne bucurăm să le putem oferi și experiența Live Más. În plus, timing-ul deschiderii este unul foarte bun, căci weekend-ul dinaintea Crăciunului și, în general, vacanța de iarnă, reprezintă o perioadă în care oamenii ies mult în oraș și vin adesea la mall, pentru cumpărături, pentru a petrece timp de calitate alături de cei apropiați și, de ce nu, pentru a încerca lucruri noi. Cu această promisiune îi așteptăm la Taco Bell,” a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 35 de locuri de muncă. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii