Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare de 650.000 euro, condusă de Early Game Ventures

SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare în valoare de 650.000 euro, condusă de fondul Early Game Ventures.
daniel-nicolescu_symphopay

La rundă au participat GECAD Ventures, Sparking Capital și business angels iar asistența juridică a fost asigurată de DLA Piper Dinu.

SymphoPay oferă comercianților și băncilor accesul în timp real asupra terminalelor de plată și integrează tranzacțiile cu platforme de marketing sau loializare. O componentă inovatoare a soluției este și posibilitatea de a tranzacționa pentru comercianți multipli utilizând un singur terminal. Acest fapt permite SymphoPay să livreze soluții de plată către curieri, brokeri de asigurări sau rețele de colectare a plăților.

Comercianții caută în permanență soluții de creștere a vânzărilor și loializare a clienților. Prin integrarea componentei de plăți cu întregul proces de retail, se obține un avantaj competitiv uriaș având în vedere că în momentul plății avem oportunitatea unică de a lansa o nouă propunere clientului, repornind astfel ciclul unei noi vânzări”, declară Daniel Nicolescu, CEO SymphoPay.

Platforma SymphoPay este integrată deja cu 3 bănci, compania fiind în discuții avansate pentru înrolare cu alte bănci și rețele de comercianți.

Platforma SymphoPay rezolvă problemele de astăzi ale băncilor și comercianților și, în același timp, are potențialul de a orchestra în viitor integrarea altor soluții de plată precum QR codurile sau plățile cu telefonul mobil. În aceasta constă importanța strategică a platformei middleware creată de SymphoPay”, declară Radu Stoicoviciu, Partner al Early Game Ventures.

Soluția este certificată de către Visa și MasterCard și este conformă cu standardul de securitate PCI-DSS. Printre companiile ce folosesc soluția SymphoPay se numără FAN Courier și eMAG.

SymphoPay a fost înființată în 2015 și până în prezent a primit investiții de peste 1,4 milioane euro. Early Game Ventures este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii