FacebookTwitterLinkedIn

Investiția se ridică la circa 12 milioane de euro, cu tot cu teren, au declarat pentru Forbes surse din piața imobiliară. Construcția noului proiect va demara la finalul anului, după obținerea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) și are ca termen de finalizare semestrul II al anului 2023.

Recent, LA GLOIRE a finalizat și proiectul rezidențial de lux Varșovia 6, în urma unei investiții de 14 milioane de euro, sumă ce include și terenul pe care au fost construite cele 17 apartamente. Potrivit surselor Forbes, terenul a fost achiziționat cu 5 milioane de euro.

În portofoliul dezvoltatorului intră și alte două proiecte rezidențiale de tip boutique, La Gloire Vlad Țepeș și La Gloire Parc du Lac, în zona Pipera, respectiv Băneasa, investiții ce depășesc 7 milioane de euro. Cele 79 de apartamente finalizate în urmă cu aproximativ 2 ani au fost deja vândute integral.

La începutul lui 2017, Andrei Iușut a vândut toate operațiunile Grupului Divan către un fond de investiții turcesc și a fondat compania de dezvoltări imobiliare La GLOIRE.