FacebookTwitterLinkedIn

Amber Forest cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având unele dintre cele mai mici coeficiente de utilizare a terenului, se arată într-un comunicat. 

Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă: şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5,3 hectare pentru parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

Având o experiență de peste 18 ani în domeniul rezidențial şi finalizând cu succes prima comunitate cu locuinţe verzi din România, Amber Gardens, Alesonor demarează prima suburbie verde din România, o investiție estimată la 110 milioane euro. 

“Prelungim pădurea, aducând-o în mijlocul ecosistemului pe care îl dezvoltăm, la doar 14 km de Piaţa Victoriei. Pe lângă facilităţile necesare unei comunităţi complete – şcoală, grădiniţă, policlinică, supermarket, restaurante, co-working hub – avem 5,3 hectare pentru parc şi zone verzi, locuri de joacă, terenuri de sport, piste de biciclete şi alergare. De asemenea, vom planta peste 75.000 de copaci şi arbuşti în interiorul suburbiei Amber Forest”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.