Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Studiu: Pacienţii vindecaţi de coronavirus sunt protejați de anticorpii dezvoltați, cel puțin șase luni

Majoritatea persoanelor care au fost infectate cu virusul SARS CoV-2 prezintă un nivel important de anticorpi care-i protejează de o nouă infectare.
Nhs,Uk,Doctor,Taking,Patient,Blood,Sample,serologic,Finger,Prick,Prp

Este una dintre concluziile unei anchete britanice ce a fost realizată asupra unui număr semnificativ de pacienți din Marea Britanie, relatează news.ro, citând Reuters.

„Vasta majoritate a persoanelor are un nivel detectabil de anticorpi timp de cel puţin şase luni de la infectarea cu (noul) coronavirus. În pofida faptului că nu putem fi siguri de o legătură cu imunitatea, rezultatele sugerează însă că oamenii ar putea să fie protejaţi de o nouă infectare timp de cel puţin şase luni”, a explicat cercetătorul-şef al UK Biobank, unde a fost realizat studiul, Naomi Allen.

Concluzia studiului este întărită și de o cercetare efectuată recent asupra unor membri ai personalului medical britanic.

Potrivit acesteia, rezultatele demonstrau faptul că persoanele care s-au îmbolnăvit de COVID-19 păreau să fie protejate cel puţin timp de cinci luni, însă erau susceptibile să poarte şi să răspândească noul coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii