Cautare
, Contributor

IT |
|

Studenții din IT se pot înscrie în programul de educație non-formală Cegeka Academy 2021

Cegeka România, furnizor de soluții IT&C cu sediul central în Belgia, anunță demararea înscrierilor în cadrul programului de educație non-formală, Cegeka Academy.  
Andra Antonescu HR Director Cegeka Romania

Acesta este deschis pentru aproximativ 50 studenți din București, Iași și Brașov, de la facultăți tehnice, în an terminal sau la master, care se vor alătura companiei de IT timp de 3 luni, în perioada 1 martie – 31 mai 2021, se arată într-un comunicat. 

„La Cegeka Romania investim în educația elevilor și a studenților și suntem preocupați de dezvoltarea lor, atât pe plan tehnic, Cegeka fiind o companie IT, cât și în planul abilitaților de comunicare, public speaking, managementului timpului sau al task-urilor. În cadrul acestui program, ne dorim să întâlnim tineri dornici să învețe de la profesioniști Java și .Net, care, la final de program, pot avea opțiunea să rămână alături de noi”, declară Andra Antonescu, HR Director, Cegeka România.

În cadrul programului, vor avea loc întâlniri săptămânale online între participanți și mentori – angajații Cegeka România- , unde studenții vor avea oportunitatea să învețe direct de la aceștia noțiuni de programare în limbajele Java și .Net. Persoanele interesate pot aplica la academy2021@cegeka.com trimițând CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, până pe 15 februarie.

Mai mult decât atât, participanții pot primi ghidare și orientare în carieră.

Astfel, ei vor afla de la specialiștii în resurse umane ai companiei mai multe despre alcătuirea unui CV de succes, despre cum pot să își evidențieze abilitățile tehnice și despre cum să se pregătească pentru un interviu. La finalul programului, cei mai activi vor avea ocazia să devină parte din echipa Cegeka.

„Ne dorim să atragem cât mai mulți tineri cu potențial în domeniul IT, dornici să dobândească cunoștințe practice și care vor să devină specialiști în Java și .Net. Tocmai pentru a le asigura o perspectivă mai largă asupra business-ului, participanții vor face cunoștință prin intermediul mentorilor, cu provocările unei companii de IT. Dezvoltarea profesională a acestora este o prioritate pentru Cegeka”, spune Ovidiu Pinghioiu, Director Applications – Profit Center, Cegeka România. 

Cegeka este un furnizor important de soluții IT&C cu sediul central în Belgia, cu peste 6,000 angajați la nivel de grup în Europa, dintre care aproximativ 600 în România. Este prezentă în țara noastră de peste 15 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii