FacebookTwitterLinkedIn

Temele din acest an sunt Știință și Arte, permanent participanții se vor bucura de jocuri, concursuri tematice, demonstrații tehnice și un spațiu educativ de joacă și relaxare oferit de BCR.

Ce mai aduce nou Strada Copiilor ajunsă la a opta ediție? De la Biblioteca Străzii, un nou concept BCU „Carol I” destinat iubitorilor de lectură mici și mari, până la prima ediție a târgului stradal de carte și design pentru copii Kids Design Days, organizat de Asociația Culturală Neo Art, între 20 și 22 septembrie, în cadrul căruia vor putea fi descoperite cărți, reviste, ilustrații, obiecte de design și jucării inteligente.

Nu va lipsi tradiționala dezbatere „Educație la firul ierbii” concurs și atelier creativ de artă și reciclare. Artistul Sergiu Chihaia va realiza o instalație de artă inspirată de această temă în parteneriat cu AQUA Carpatica.

Pentru prima oară în acest an Strada de C’Arte va avea două secțiuni, în perioada 19-22 septembrie Strada Copiilor cu activitățile dedicate celor mici și în intervalul 9- 13 octombrie Strada de C’Arte cu târgul de carte, rampa de poezie și jazz, concerte, tururi ghidate, proiecții de film și alte activități.

Organizatorii evenimentușui sunt Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” (BCU „Carol I”), Fundația Universitară „Carol I”, Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă (IMDD) și Asociația Culturală Neo Art România.