Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Telecom |
|

Stephane Richard vrea să obţină al patrulea mandat de director general al Orange 

Stephane Richard a anunţat că vrea să obţină al patrulea mandat de director general al Orange, având în vedere că actualul mandat expiră în luna mai 2022.  
orangetelecom.jpg

Recentele schimbări de guvernanţă în principalele companii din Franţa au dus la separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general, deschizând calea pentru o conducere duală, a declarat Stephane Richard, într-un interviu acordat sâmbătă publicaţiei franceze Journal du Dimanche (JDD), potrivit Reuters.

“Bineînţeles, va fi de competenţa acţionarilor Orange să decidă la momentul potrivit”, a afirmat el. “Aceasta este dorinţa mea deoarece această companie este foarte importantă pentru mine”.

Anul acesta, operatorul de telecomunicații s-a confruntat cu o oprire bruscă a echipamentelor responsabile de direcţionare a apelurilor, împiedicând accesul la numerele de urgenţă şi la liniile fixe. În data de 2 iunie, între ora 18:00 şi miezul nopţii, numeroase servicii de urgenţă au fost greu de accesat în toată Franţa, fapt ce a adus companiei, respectiv conducerii, o presiune suplimentară.

Guvernul francez deţine un pachet de 23% din Orange, fostul France Telecom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din lume.

În luna iulie, Comisia Europeană a aprobat vânzarea participației de 54% deținută de OTE la Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom), divizia de rețele fixe a Telekom, către Orange România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii