FacebookTwitterLinkedIn

Acum câteva luni, startup-ul românesc Tailent  a atras investiții de jumătate de milion de euro de la fondul Neogen Capital. Acum, aceasta își începe strategia de extindere pe plan internațional prin lansarea tehnologiilor Tailent Automation Platform Studio, pentru dezvoltarea roboților, și Tailent Automation Platform Control Center, pentru gestionarea acestora în medii de producție.

Ne bazăm pe inovație tehnologică pentru a livra roboți specializați, ce pot susține orice scenariu de automatizare. Împreună cu capabilitățile noastre de încapsulare de roboți ca servicii web, Tailent Automation Platform reprezintă o propunere de valoare unică și extrem de atrăgătoare. Urmează funcționalități noi, cu focus pe zona de machine learning și artificial intelligence, care vor mări capacitatea roboților de a răspunde provocărilor de business în continuă schimbare”, a explicat Cristian Oftez.

Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. 

Tehnologia Tailent Automation Platform disponibilă de azi este primul pas către un ecosistem inovator care oferă partenerilor noi oportunități de business prin crearea de roboți specializați, gata să fie puși la treabă și să grăbească procesul de transformare digitală a companiilor”, a adăugat Mario Popescu, CEO Tailent.