Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Startup-ul românesc Humans atrage o nouă rundă de finanțare de 9 milioane de dolari

Humans, start-up romȃnesc de deep tech, anunță atragerea unei finanțări în valoare de 9 milioane de dolari prin vânzarea privată de criptomonedă. Printre investitorii principali se numără antreprenorul activ în zona de blockchain Răzvan Munteanu și Elrond Research.
Sabin Dima - Logo Humans

Humans este o platformă care integrează date și tehnologie pentru a genera modele AI unice și a le utiliza ca interfață de programare a aplicațiilor de către comunitatea de afaceri. Recent, compania a anunțat lansarea unei tehnologii, numită Proof-of-Human, care validează prezența unei persoane în spatele fiecărei decizii a AI-ului și folosește tehnologia blockchain ca să încapsuleze fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil)

Planul nostru este să ne continuăm investițiile în inovație astfel încât să putem permite oricui să creeze tot ceea ce își poate imagina, fără nicio constrângere legată de timp, spațiu, buget sau abilități, combinând tehnologia blockchain și Inteligența Artificială (AI). Vom face totul bazat pe guvernanță și transparență pentru toate modelele AI generate pe platforma humans.ai”, a declarat Sabin Dima, CEO Humans. 

Platforma Humans se axează pe synthetic media, ce permite crearea vocii, imaginii și gesturilor unor persoane, fără a mai fi necesară prezența fizică numită ADN digital. 

“La intersecția dintre inteligența artificială și tehnologia blockchain se află un univers enorm de oportunități. Ne bucurăm să sprijinim inițiativa Humans de a crea tehnologii și produse care vor extinde abilitățile oamenilor de a se exprima, coopera și tranzacționa în moduri creative”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii