Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Stare de alertă: Românii care vor reveni din străinătate vor intra în carantină, dar nu instituționalizată, ci la domiciliu, împreună cu familia

Zborurile spre sau dinspre ţările aflate în zona roşie de risc epidemic rămân suspendate pe o perioadă de 14 zile, începând de astăzi, notează Radio România Actualități.

La fel transportul rutier internațional de persoane până la data de 1 iunie.

De asemenea, se menține închiderea temporară, totală sau parțială a unor puncte de trecere a frontierei de stat.

Intrarea pe teritoriul României a cetățenilor străini și apatrizilor este în continuare interzisă.

Sunt însă și excepții, cum ar fi membrii de familie ai cetățenilor români sau unii străini care au rezidența în țara noastră.

Există și o noutate: românii care vor reveni din străinătate vor intra în carantină, dar nu instituționalizată, ci la domiciliu, împreună cu familia, conform Radio România Actualități.

Pentru cei care nu au posibilitatea îndeplinirii acestei condiții sau solicită acest lucru pentru a nu îşi expune familia se poate opta pentru carantina instituționalizată în spații special destinate, puse la dispoziție de autorități.

În ceea ce privește transportul feroviar, CFR Călători anunță că odată cu trecerea la starea de alertă vor fi repuse în circulație, gradual, trenurile suspendate pe perioada stării de urgență.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii