FacebookTwitterLinkedIn

Distribuitorul de sisteme de securitate și panouri fotovoltaice Spy Shop a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 90 milioane de lei, în creștere cu 60% față de 2021.

“Tot timpul am pus accent pe client și pe nevoia lui, astfel că am căutat să îmbunătățim permanent experiența de cumpărare și relația cu acesta și dorim să îi oferim atât produse calitative, dar mai ales servicii de care să fie mulțumit”, a declarat Sergiu Dăngulea, CEO al Spy Shop.

Numărul de comenzi a crescut anul trecut cu aproximativ 35%.

Printre cele mai căutate categorii de produse au fost camerele de supraveghere, sistemele fotovoltaice, sistemele de alarmă, videointerfoanele și automatizările pentru porți.

Spy Shop a investit peste 1,5 milioane de euro în 2022 pentru dezvoltare, într-un nou spațiu de birouri și un nou depozit.

Compania are 80 de salariați și trei spații de depozitare care însumează peste 5.000 de metri pătrați.

“Automatizarea și digitalizarea cât mai multor procese ne ajută și ne vor ajuta tot mai mult pe viitor să ne îndeplinim obiectivele de creștere”, a spus Dăngulea.

El a adăugat că, în 2023, la nivelul industriei de securitate se va înregistra o creștere mai lentă din cauza ”unui context economic mai dificil”.

Spy Shop a fost înființată în anul 2009.