Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Spitalele din Galaţi nu mai au locuri pentru pacienţii COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a stabilit, astăzi, în şedinţă extraordinară că Spitalul de Psihiatrie din municipiul Galaţi va fi amenajat în spaţiu în care vor fi cazaţi, temporar, nu mai mult de 48 de ore, pacienţii testaţi pozitiv COVID 19, care în această perioadă trebuie monitorizaţi de personal medical, pentru a se stabili dacă afecţiunea este una gravă şi necesită internare sau forma de boală este una uşoară, informează Radio România Actualități.
spitalul Galati

Spaţiul amenajat la Spitalul de Psihiatrie din Galați a fost identificat în conformitate cu art. 8, alin. 3 al Legii privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, notează corespondentul local al RRA.

Potrivit declaraţiilor prefectului judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, s-a luat decizia stabilirii Spitalului de Psihiatrie pe post de zonă de monitorizare temporară a stării de sănătate a pacienţilor COVID,  în condiţiile în care spitalele în care sunt internaţi bolnavi infectaţi cu SARS CoV 2 nu mai au sau au foste puţine locuri libere.

Astfel, potrivit sursei citate, Spitalul de Boli Infecţioase nu mai are nici un loc liber, la spitalele CFR şi TBC din municipiul Galaţi mai sunt doar câte două paturi libere iar la Spitalul municipal din Tecuci mai sunt doar 10 locuri libere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii