FacebookTwitterLinkedIn

Eroii și elita businessului românesc au fost recunoscute și premiate în cadrul celui mai important eveniment de business din România, 𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀!

Joi, 13 octombrie, Forbes România a celebrat spiritul antreprenorial, inițiativa și performanța, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din țară, în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Forbes 500 Business Awards 2022!

În cadrul acestei ediții aniversare, am încununat spiritul antreprenorial care perseverează și este rezilient, asemenea spiritului olimpic. Așa cum la olimpiade sportivii de elită au oportunitatea de a excela pe scena mondială, elita business-ului românesc excelează într-un mediu plin de provocări și de schimbări, iar în cadrul galei i-am recunoscut și premiat pe antreprenorii eroi ce înglobează în activitățile lor spiritul olimpic!

Invitații s-au bucurat de momente speciale și surprize. În foaier s-au putut bucura de interpretările la vioară ale Elenei Albu, componenta Light Quartet. Și cum seara a stat sub semnul magic al muzicii, artiștii de la OCC au interpretat „Anotimpurile” de Vivaldi și în premieră pentru acest eveniment „Chariots of Fire” de Vangelis. Totul într-un decor superb gândit și realizat de echipa MAISON DADOO!

La intrare au putut admira două minunate mașini BMW iX și BMW M4 disponibile în showroom-urile AUTOMOBILE BAVARIA.

La cornerul TEILOR au descoperit și probat în premieră bijuteriile BRAVE NEW MEN – prima colecție de bijuterii dedicată bărbaților, creată sub semnătura TEILOR, cu propriul design. Inspirată din valorile brandului, Brave New Men este un simbol al perseverenței, curajului și aspirațiilor.

NESPRESSO le-a oferit celor prezenți experiența autentică a cafelei inegalabile printr-o mare varietate de sortimente, fiecare având propriul său caracter distinctiv și note aromatice. Invitații au savurat cafea delicioasă pregătită cu ajutorul sistemului inovator din gama profesională.

La cornerul KULTHO invitații au putut descoperi ceasurile Rado Switzerland, iar holograma RECICLAD’OR a marcat conștientizarea importanței responsabilității față de mediu și de planetă.

NAZZURO AQUA a oferit apă purificată plată la temperatură ambientală, apă purificată rece și apă purificată frizzante, iar JIDVEI au gândit un wine pairing excepțional.

La cornerul Forbes Romania Magazine x Centric IT Solutions Romania fiecare participant și-a putut face poze cu trofeul virtual.

Forbes România recunoaște cele mai bune practici pentru excelența și performanța lumii afacerilor în întreaga țară, făcând demersuri astfel încât să putem susține competitivitatea, prosperitatea și bunăstarea tuturor antreprenorilor.

Valorile spiritului olimpic când vorbim despre lumea afacerilor sunt excelența, performanța, reziliența, adaptarea, dezvoltarea, respectul și prietenia pe care le arătăm celorlalți, la crearea eficienței organizaționale și la stimularea inovației în toate sectoarele economiei. Antreprenorii cu spirit olimpic reușesc să prospere în ciuda provocărilor economice, prin activitatea lor reușind să susțină competitivitatea pe piața locală, europeană, globală.

La cea de-a zecea ediție a Galei Forbes Business Awards au fost premiați:

Anca Vlad – Președinte FILDAS Catena Grup

Premiul a fost ridicat de Alexandru Vlad – Vicepreședinte FILDAS Catena Grup

Florin Enache – Fondator TEILOR

Julien Munch – CEO Carrefour România

Fulga Dinu – Country Manager Romania CPI Property Group

Anca Damour – Board Member ELI Parks

Ana-Maria Doxan – Business Executive Officer Nespresso România

Mustafa Tiftikcioglu – CEO Garanti BBVA România

Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier & Neculai Mihai – Cofondator FAN Courier

Camelia Șucu – Fondator ClassIN

Mihai Miron – CEO Ropharma

Marius Ștefan – Owner & CEO Autonom Group & Dan Ștefan – Executive Director & Owner Autonom Group

Cristian Covaciu – General Manager IPEC

Ștefan Vuza – Președinte Chimcomplex

Sorin Preda – CEO Global Vision

Octavian Petrescu – Executive Manager RODBUN GRUP SA

Radu Hanga – Chairman Bursa de Valori București

Dorina Mutu – Cofondator Annabella

Andrei Pitiș – CEO Simple Capital

Cristian Logofătu – Fondator Bittnet Group

Mihai Ivașcu – CEO & Co-Founder Modex

Voicu Oprean – CEO & Founder AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE

Paul Dieter Cîrlănaru – CEO CITR

Emma Toma – Head of Office Division AFI Europe Romania

Cătălin Scripcaru – President & CEO CERTION Property Developers

Mulțumim partenerilor noștri:

Parteneri strategici: Automobile Bavaria, Carrefour, CPI Property Group, TEILOR, tbi bank Romania, ELI PARKS

Cafeaua oficială: Nespresso

Parteneri platinum: Chronolink, Reciclad’OR, Catena – Farmacia Inimii

Preferred Partner: One United Properties

Parteneri gold: REGATTA REAL ESTATE COMPANY, Garanti BBVA Romania, KULTHO, Radox, Majorel Romania, Tinmar

Tech Innovation Partner: Centric IT Solutions Romania

Parteneri star: Anchor Grup SA, Transilvania Investments, Nazzuro Aqua, Alpha Bank Romania, Homelux Romania, Turkish Airlines

Parteneri: Antalis, Chilli Ideas, Maison Dadoo, UNIKA, MURI Chocolatier, Trofez Shop, Think Events, Holograma 3D, Jidvei, Curiera.ro, Profimediaimages.ro

Fotografii de la cea de-a zecea ediție a Galei Forbes România pot fi văzute aici!

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor Forbes România, ForbesLife România, Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 30 de evenimente fizice anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand », care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Din martie 2020, Forbes România a devenit o voce și mai puternică a mediului de business prin extinderea conținutului pe care îl produce: seria de evenimente online – Forbes Forward, Forbes Marcomm, Forbes reInventarea României și Forbes Power Breakfast, unde s-a intrat în dialog cu reprezentanții mediului de business.

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro

Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

#Forbes500 #GalaForbes500 #ForbesBusinessAwards #ForbesRomania #ForbesEvents