FacebookTwitterLinkedIn

După vânzarea apartamentelor din primele două clădiri ale proiectului The Ivy, dezvoltatorul belgian Speedwell a lansat un nou stoc de unități. Astfel, alte 128 de apartamente sunt disponibile în cea de-a treia clădire a ansamblului din zona Băneasa. Prima clădire este deja finalizată, iar a doua în curs de finalizare, până la sfârșitul acestui an. 

Ritmul vânzărilor a fost constant în cazul proiectului The Ivy, încă de la lansare, a anunțat dezvoltatorul. Astfel, după contractarea a 88% din unitățile disponibile în primele două clădiri, Speedwell a lansat-o pe cea de-a treia, care oferă unități de 2, 3 si 4 camere, cu suprafețe utile între 54 mp și 121 mp. 

Proiectul rezidențial The Ivy este localizat în nordul Bucureștiului, pe strada Jandarmeriei și va cuprinde, la finalul dezvoltării, 10 clădiri cu regim de înălțime P+6 și 800 de apartamente. Ansamblul include facilități precum un restaurant, grădiniță, centru de fitness cu piscină și magazin de proximitate. În apropiere se află și clădirea de birouri dezvoltată tot de Speedwell, MIRO.

Proiectul prezintă, de asemenea, alei pietonale, piste de biciclete, o curte interioară cu grădină și alte zone comunale, iar conceptul său a fost gândit pentru a obține o certificare BREEAM Excellent, care măsoară performanța ecologică a clădirilor.