Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Soția lui John Travolta a pierdut lupta cu cancerul

Actrița Kelly Preston, în vârstă de 57 de ani, a decedat ieri după ce în ultimii doi ani a suferit de cancer la sân.
 aboneaza-te
Kelly Preston

Născută în Hawaii, Kelly Preston a studiat arta dramatică la Universitatea din California de Sud. Prima audiție pentru film a fost pentru Emmeline din Blue Lagoon, rol pe care l-a obținut Brooke Shields.  Kelly Preston a jucat, printre altele, în Twins(cu Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger) și în Jerry Maguire (cu Tom Cruise și Cuba Gooding Jr.), iar alături de soțul ei a apărut în Battlefield Earth și Gotti.

Actrița l-a întâlnit pe John Travolta în 1987 și s-au căsătorit în 1991, la Hotelul Crillon din Paris; însă ceremonia a fost invalidată pentru că a fost oficiată de un preot scientolog, și a trebuit repetată o săptămână mai târziu.
Preston și Travolta au avut trei copii, Ella Bleu (născută în 2000), Benjamin (născut în 2010) și Jett (născut în 1992, decedat în 2002 suferind de sindromul Kawasaki).  

„Vă anunț cu inima grea că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta cu cancerul”, a scris John Travolta pe pagina lui de Facebook în această dimineață. „A luptat cu curaj, sprijinită de dragostea celor din jur. Eu și familia suntem recunoscători personalului medical de la Anderson Cancer Center precum și prietenilor și tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă. Viața lui Kelly și dragostea pe care ne-a oferit-o nu vor fi uitate niciodată.”   

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii