Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul de șantaj Antena Group-RCS&RDS

Dan Voiculescu a fost achitat, miercuri, de magistraţii instanţei supreme, în dosarul de şantaj Antena Group-RCS&RDS. Decizia este definitivă. Camelia Voiculescu a primit un an şi şase luni cu suspendare, iar Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, informează NEWS.RO.
 aboneaza-te
sorin-alexandrescu.jpg

De asemenea, instanţa supremă a decis achitarea lui Daniel Mateescu. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul SC Antena 3 şi Intact Publishing.

În acest dosar, Şerban Pop a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, iar Camelia Voiculescu a primit un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu – patru ani şi şase luni de închisoare.

Instanţa a dispus o amendă de 200.000 de lei pentru Antena Group, pentru şantaj.

 Decizia instanţei supreme este definitivă.

Potrivit procurorilor, în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra lui Ioan Bendei, atunci administrator al RCC-RDS, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de inculpat.

CITEȘTE: VEZI AFACERILE EDITURILOR DIN ROMÂNIA ÎN ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii