Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

SonicWall: 11,5 miliarde de dolari va fi impactul atacurilor de tip ransomware asupra business-urilor în 2019, la nivel global

Impactul atacurilor cibernetice de tip ransomware asupra business-urilor companiilor la nivel global este estimat la 11,5 miliarde de dolari, în 2019, conform oficialilor SonicWall, companie americană de securitate cibernetică, activă și pe piața locală.
 aboneaza-te
cybersecurity shutterstock_350758631

Costul total unei breșe de securitate într-o companie este estimat la 3,9 milioane de dolari.

De asemnea, potrivit SonicWall, la nivel global este un deficit de skill-uri și de specialiști în securitate cibernetică, iar anul acesta  6 milioane de poziții în domeniul cybersecurity vor fi disponibile la nivel global.

Mai mult, rata de creștere a job-urilor în cybersecurity până în 2022 este de 36,5%.

SonicWall este prezent în România prin intermediul distribuitorilor autorizați, iar business-ul companiei crește de la an la an cu 30%.

SonicWall este o companie americană care se adresează în special companiilor mici și mijlocii, cu o prezență directă în 16 țări din regiunea EMEA, incluzând Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, România, Africa de Sud, Sapania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Unul dintre clienții importanți ai SonicWall în România este retailerul de îmbrăcăminte Prețuri Pentru Tine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii