FacebookTwitterLinkedIn

SoftOne România, membru al grupului de investiții Olympia controlat de omul de afaceri Panos Germanos, a plasat-o Alexandra Lucescu în funtia de Director de Operațiuni pentru subsidiara din România.

Alexandra Lucescu s-a alăturat echipei SoftOne România în urmă cu 4 ani, deținând anterior funcția de Director Comercial. Ea a fost responsabilă de activitatea comercială SoftOne, ceea ce s-a reflectat în dublarea cifrei de afaceri în ultimii doi ani.

„Strategia SoftOne nu a fost niciodată mai potrivită ca acum, întrucât companiile românești realizează că transformarea afacerilor este necesară pentru creșterea business-urilor”, a afirmat Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne Technologies. „Sunt extrem de motivată să coordonez întreaga activitate a companiei în următoarea etapă de dezvoltare pe piața locală și să asigur excelența operațională pe toate planurile.”

SoftOne Technologies, furnizor de soluții software ERP, CRM și aplicații Web & Mobile din Europa de Sud-Est, are sediul central în Atena, Grecia. Compania furnizează opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne România este prezentă pe piața locală de 7 ani.