FacebookTwitterLinkedIn

Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 de metri pătrați. Desfășurarea activității într-o singură locație reprezintă un avantaj pentru construirea unui climat organizațional care încurajează coeziunea și colaborarea. Dacă, în prezent, în birourile noastre lucrează peste 1.400 de angajați, extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 angajați”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul cu SGEBS pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul acestui an, având ca termen de expirare anul 2024.

„Suprafețele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste 6 ori față de 2012, când au închiriat primii 2.600 de metri pătrați de birouri. Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezenței Societe Generale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv lor. Continuăm să ne concentrăm anul acesta pe îmbunătățirea facilităților existente, dar și pe crearea unor facilități noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscină și pistă de alergare, începând din această vară”, a spus Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se mai numără Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

Amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, West Gate este compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.