Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care administrează JW Marriott din București, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 138 mil. lei

Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care administrează hotelul de cinci stele JW Marriott din București, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 138 milioane lei.
 aboneaza-te
71. Marriott

 

Ansamblul The Grand a înregistrat un profit net de 2 milioane lei în 2019, în scădere față de 2018, când profitul net a fost de 20 milioane lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe.

JW Marriott, situat în apropierea Palatului Parla­men­tului, are 402 camere, 12 săli de conferinţe, cu o su­prafaţă totală de apro­ximativ 2.000 mp, şi şase restaurante şi lounge-uri.

Societatea Com­pa­niilor Hoteliere Grand, care deţine ansamblul din care face parte hotelul JW Marriott, este controlată de com­pania austriacă din construcţii, Strabag SE.

Din portofoliul companiei Strabag fac parte Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, dar şi mai multe proiecte de infrastructură, precum autostrada Deva – Orăştie, modernizarea aeroportului Baia Mare şi a căii ferate Simeria – Vinţu de Jos sau reabilitarea DN6 Craiova – Drobeta Turnu Severin.

 

Compania austriacă construieşte și Catedrala Mântuirii Neamului din Bucureşti pentru Patriarhia Română, dar şi pasajul de la Mogoşoaia peste DN 1A.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii