FacebookTwitterLinkedIn

Smart Bill Cloud oferă utilizatorilor oportunitatea de a emite facturi, chitanţe, avize şi proforme în mai puţin de 30 de secunde. Faţă de versiunile anterioare, Smart Bill Cloud poate fi instalat şi pe dispozitive mobile cu Android şi iOs şi poate fi accesată direct din web browser, fără a fi necesară instalarea prealabilă a unui program.

Aceste funcţionalităţi pot fi utilizate simultan de către mai mulţi utilizatori din companie, în timp ce datele sunt stocate într-o singură bază de date securizată în cloud. Nu în ultimul rând, programul calculează în mod automat preţurile, cursul valutar şi TVA-ul, în timp ce problema pierderii datelor este eliminată, Smart Bill Cloud fiind stocat pe servere securizate.

„Smart Bill Cloud reprezintă pentru facturare ceea ce Internetul a reprezentat pentru computere, ducând întregul proces la un alt nivel”, explică Radu Hasan, Fondator şi CEO Smart Bill.

Fondată în 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţână, soluţia de facturare Smart Bill are în prezent peste 23.000 de clienţi, de la persoane fizice autorizate până la companii, instituţii sau persoane publice. Peste 250.000 de documente de facturare sunt emise lunar utilizând Smart Bill, iar valoarea totală a acestora depăşeşte un miliard de euro anual.