FacebookTwitterLinkedIn

Operatorul de transport și logistică SLS Cargo, preluat în 2019 de Fan Courier, a închiriat încă 11.412 mp în parcul logistic P3 Bucharest A1, ajungând la un total de 30.000 mp în mai puțin de doi ani. Tranzacția a fost intermediată de JLL România. 

„Colaborarea cu SLS Cargo a început în anul 2020 și s-a dezvoltat treptat în acești doi ani. În ciuda climatului economic volatil, a devenit un parteneriat de încredere, prin care am încercat în permanență să găsim împreună soluții pentru a răspunde atât nevoilor lor de extindere, cât și de eficientizare a operațiunilor”, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Casa de expediții SLS Cargo, în acționariatul căreia a intrat, din 2020, FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, a crescut exponențial în ultimii ani prin extinderea gamei de servicii și atragerea de noi clienți din domenii variate. Oferta integrată de servicii cuprinde transport pe toate mijloacele (rutier, feroviar, aerian și maritim), dar și servicii de depozitare și manipulare. 

„Creșterea susținută a afacerilor noastre din ultimii doi ani a impus extinderea capacității operaționale și, implicit, a spațiilor de depozitare”, a declarat și Mihai Stoica, CEO SLS Cargo.