Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Simona Halep, inclusă de Forbes pe lista liderilor sub 30 de ani din Europa

Revista americană Forbes a publicat a 5-a ediție anuală ”30 under 30 Europe”, care listează cei mai vizionari 300 de tineri sub 30 de ani din Europa. Simona Halep este una dintre cele 30 de personalități marcante la categoria ”Sports and Games”.  
104 women 34 Simona Halep

Românca în vârstă de 28 de ani a câștigat primul ei titlu de Grand Slam la Roland Garros, în 2018, urmat de cel de la Wimbledon, în 2019, scrie Forbes. A fost numărul 1 în lume de două ori, între 2017 și 2019, și este unul dintre cele mai sonore nume ale tenisului mondial.

Simona Halep „a manifestat un interes profund pentru imobiliare”, mai remarcă Forbes, „dovedit de investițiile sale puternice într-un hotel pe care îl deține în Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni de schi din România.”

Cei 300 de tineri selectați de Forbes au fost listați în funcție de industriile în care s-au remarcat: Artă și Cultură; Finanțe; Media și Marketing; Știință și Îngrijire; Antreprenoriat Social; Sporturi și Jocuri; Divertisment; Producție și Industrie; Retail și E-comerț; Tehnologie. În plus, Forbes a întocmit 3 liste distincte, una dedicată celebrităților, a 2-a celor mai tineri dintre tinerii vizionari, iar a 3-a startup-urilor care au atras fonduri de peste 15 milioane de dolari.

Listele Forbes 30 under 30 Europe pot fi consultate AICI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii