FacebookTwitterLinkedIn

Reţeaua Regina Maria a achiziţionat Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat de SIF Muntenia. Tranzacția este supusă analizei Consiliului Concurenței.

În raportul privind situaţia activelor societăţii pentru luna aprilie, participaţia SIF la Muntenia Medical Competences era evaluată la 33,67 milioane de lei.

SIF Muntenia, prin administratorul SAI Muntenia, a vândut 1,88 milioane de acţiuni deţinute de SIF la Muntenia Medical Competences, reprezentând 99,76% din capitalul societăţii, potrivit unui raport la BVB.

“Transferul dreptului de proprietate al acţiunilor deţinute de SIF Muntenia la Muntenia Medical Competences urmează a se realiza cel târziu la data de 30 septembrie 2022 (cu posibilitatea de extindere), după îndeplinirea unor condiţii precedente de către ambele părți semnatare”, se menţionează în raport.

Muntenia Hospital are patru săli de operaţie, centru de imagistică şi laborator de analize.

“Achiziția Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienților și abonaților noștri din Argeș, după aproape 10 ani de prezență în regiune. În tot acest timp, am crescut aici cu și pentru partenerii noștri corporate, deservind în județ câteva zeci de mii de angajați ai unora dintre cele mai mari companii din România”, a declarat Fady Chreih (foto), CEO Regina Maria.

La nivel național, rețeaua privată de sănătate Regina Maria deține 8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi.