FacebookTwitterLinkedIn

Disney+, serviciul de streaming al companiei The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și 11 teritorii pentru această vară, inclusiv România, unde se va lansa pe 14 iunie la prețul lunar de 29,99 de lei (aproximativ 6 euro la un curs de 4,9 lei) și 299,9 de lei pe an.

Serviciul va fi disponibil la adresa de web Disneyplus.com și prin aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume, notează Media Expres.

Abonații vor avea acces la seriile „Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Platforma permite vizionarea de înaltă calitate cu până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru o serie dintre titluri. În plus, un abonament permite crearea de până la șapte profiluri diferite, părinții vor putea crea profiluri pentru copii, cu o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.