FacebookTwitterLinkedIn

Disney+, serviciul de streaming al The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în această vară dar la o dată exactă încă neprecizată, în 42 țări și 11 teritorii din care fac parte țări ca România, Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite.

Disney+ oferă conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, cu abonament lunar accesibil prin internet pe dispozitivele mobile și televizoarele smart fără intermedierea operatorilor de distribuție TV tradiționali, notează Media Expres.

Disney+ s-a lansat deja în SUA și în 18 țări din în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, deținut de The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de conținut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurt metraje.

Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și altele.