Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Serialul „South Park” a împlinit 17 ani și va fi difuzat în mini-maraton de opt episoade în fiecare sâmbătă pe Comedy Central Extra

southpark_all_cc.jpg
Comedy Central Extra difuzează în prezent în România, la fel ca și în SUA, sezonul al 17-lea al „South Park”, serialul care a împlinit 17 ani și are la activ cinci premii Emmy și o nominalizare în topul „Time” al celor mai bune 100 de emisiuni de televiziune.

Comedy Central Extra invită fanii la un mini-maraton South Park, având programate pentru difuzare câte opt episoade ale seriei de comedie în fiecare sâmbătă.

„South Park” continuă să fie incisiv și popular și după 17 ani, iar secretele sale sunt la fel de delicioase pentru public ca și episoadele seriei.

Fanii „South Park” știu deja că Trey Parker și Matt Stone, creatorii serialului, au nevoie de o săptămână pentru a pregăti un nou episod, însă acesta este doar unul dintre secretele comediei animate. Pe parcursul a 247 de episoade, creatorii South Park l-au exasperat pe Tom Cruise, l-au transformat pe George Clooney în câine homosexual și l-au ucis pe Kenny de circa 80 de ori.

„South Park” n-a avut niciodată rețineri în a ironiza sau ridiculiza celebritățile. Chiar și așa, numeroși actori cunoscuți și-au exprimat dorința de a fi prezenți în serial, astfel încât George Clooney a fost „distribuit” în rol de câine homosexual, Jay Leno a luat forma unei păsări, în timp ce Elton John, Ozzy Osbourne și Partick Duffy  – Bobby din „Dallas” –  au fost ei înșiși.

Și celebrul Tom Cruise a stat la coadă pentru o apariție în South Park, însă s-a răzgândit atunci când a fost transmis episodul „Trapped in the Closet”, în care creatorii seriei au ridiculizat scientologia, mișcarea religioasă căreia îi aparține actorul. Deși a făcut mișto de o mișcare religioasă în stilul caracteristic South Park, episodul în cauză a atras atenția și a fost apreciat, fiind nominalizat pentru un premiu Emmy.

Ironiile caracteristice seriei au fost împănate, de-a lungul timpului, cu un vocabular abundând în termeni argotici și înjurături. „South Park”, care a distrat publicul și a exasperat celebritățile din toate domeniile de-a lungul timpului, este deținătorul unui record Guiness ciudat: cele mai multe înjurături într-un film animat pentru „South Park: bigger, longer, uncut”, un film care durează 81 de minute și include  399 de înjurături, 128 de gesturi ofensatoare și 221 acțiuni violente.  

În Europa, Comedy Central Extra este prezent în țările din regiunea Adriatică, Cehia și Slovacia, Irlanda, Moldova, Olanda, România și Marea Britanie.

Comedy Central Extra este operat de Viacom International Media Networks și este o televiziune soră a canalului TV de comedie Comedy Central.

În Romania, Comedy Central Extra a fost lansat la începutul lui 2013 și este distribuit de Romtelecom, RCS & RDS și UPC.

Viacom este proprietarul unora dintre cele mai importante branduri media din lume, creatoare de programe TV, filme, filme scurte, aplicații, jocuri, produse pentru consumatori, social media și alte tipuri de divertisment pentru audiența din peste 160 de țări și teritorii.

Rețeaua media a Viacom include televiziuni precum MTV, VH1, CMT, Logo, BET, CENTRIC, Nickelodeon, Nick Jr., TeenNick, Nicktoons, Nick at Nite, Comedy Central, TV Land, SPIKE, Tr3s, Paramount Channel și VIVA, care ajung în circa 700 de milioane de locuințe în întreaga lume.

Paramount Pictures, cel mai vechi studio de film din Statele Unite, este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de filme pentru divertisment.

În Europa, Viacom operează prin intermediul Viacom International Media Networks.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii