Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Selly, despre filmul „5GANG: Un Altfel De Crăciun”: „Totul este un vis devenit realitate”

La o distanță de șapte ani de la primul vlog, Andrei Șelaru, cunoscut publicului ca Selly, a adunat o comunitate de 3,4 milioane de abonați pe canalul de YouTube, devenind cel mai urmărit și cunoscut vlogger din România.
79601456_2595074717392537_2693290729085599744_o

Anul acesta, Selly a încheiat cu succes filmările pentru primul lui film în care jocă rolul principal- „5GANG: Un Altfel De Crăciun”. Filmul de comedie este regizat de Matei Dima (BRomania) și va avea premiera în cinematografele din întreaga țară pe 27 decembrie.

 „La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat eu de vlogging, nu reușise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea. Cei mai buni youtuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonați, în niciun caz 2,4 milioane. Mulți cred că este ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi content constant și content diferit.”

 

Trecerea de la vlogging la filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun” a reprezentat o adevărată provocare pentru Andrei Șelaru „Am pornit din dormitorul meu fără nicio posibilitate tehnică, încercând să spun niște povești complexe și să fac niște lucruri ample și am ajuns șapte ani mai târziu pe un platou cu aparatură profesională, lumini, macarale, o întreagă echipă de oameni, într-o atmosferă cu totul nouă. Totul este un vis devenit realitate.”

 

Pentru Selly, rețeta succesului are ingredientele bine definite: „Consecvența, munca și timing-ul și strategia, dar și un pic de noroc. Trebuie să îți setezi obiective și să vezi cum le atingi. Trebuie să îți setezi drumul pe care vrei să mergi și să ai continuitate și consecvență. Să nu crezi că odată ce ai atins succesul nu mai ai șanse să cazi.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii