FacebookTwitterLinkedIn

The Weeknd a vândut cu o pierdere de 3 milioane de dolari penthouse-ul pe care îl deținea din 2019 în turnul rezidențial Beverly West din Los Angeles. Artistul a plătit 21 de milioane de dolari pentru apartamentul care ocupă tot etajul 18 al clădirii, și l-a pus în vânzare doi ani mai târziu, la prețul de 22,5 milioane.

După alți doi ani în care nu și-a găsit cumpărător, The Moghul, cum este supranumit penthouse-ul lui The Weeknd, a fost în cele din urmă achiziționat de David Feinberg, președintele Oracle Health, cu 18 milioane de dolari.

Apartamentul are patru dormitoare și opt băi și o suprafață utilă de 730 de metri pătrați. Construită în 2009, în apropierea Los Angeles Country Club, clădirea rezidențială Beverly West are 22 de etaje și 35 de apartamente de lux.

The Moghul are tavane înalte, corpuri de  iluminat de designer, lambriuri din lemn de nuc și podeaua din piatră naturală combinată cu lemn de stejar alb. Pereții exteriori sunt din sticlă, oferind o spectaculoasă priveliște spre Pacific, munții Santa Monica sau spre Los Angeles.

Livingul ocupă în întregime una dintre laturi, având la o extremitate un bar cu un televizor uriaș, iar în cealaltă bucătăria high-end (cu mobilier Arclinea și electrocasnice Miele) și zona de servit masa, cu o insulă masivă în mijloc. Dormitorul principal are propriul balcon privat, un dressing de dimensiunile unui boutique și o baie uriașă, cu duș cu aburi, spațiile fiind delimitate de pereți din sticlă transparentă. Celelalte trei dormitoare au, fiecare, propriul dressing.

Apartamentul are propria sală de fitness, iar un lift interior asigură accesul spre foaierul unde este amplasată crama – mai degrabă un răcitor de vinuri de dimensiunea unei camere. Pentru o taxă de 8.000 de dolari pe lună, locatarii din Beverly West beneficiază, printre altele, de pază non-stop, parcare cu valet (sau acces la heliportul de pe acoperiș), piscină cu apă sărată și spa.

Foto Beverly Hills Estates