FacebookTwitterLinkedIn

Reducerile de toamnă vin în întâmpinarea elevilor! Săptămâna aceasta, Huawei dă startul campaniei Back To School și aduce reduceri pentru smartphone-urile din gama sa. Doar între 19 august și 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi prețuri promoționale pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar și cu multe beneficii pentru cumpărăturile online. 

Fie că ai nevoie de un nou telefon pentru a accesa catalogul online, ori un PC sau o tabletă modernă, Huawei reduce cu până la 50% prețurile unei game largi de produse pentru a-ți veni în ajutor. Dacă vorbim de smartphone-uri, începând cu data de 9 septembrie și până la 22 septembrie, dispozitive precum HUAWEI P50 Pro și HUAWEI Mate40 Pro vor beneficia de un preț redus. Telefonul HUAWEI P50 Pro va fi putea fi achiziționat la un preț pornind de la 4699 lei, clienții economisind 800 lei. Mai mult, pentru P50, poți primi un cupon extra de 1000 lei care va fi afișat direct pe pagina produsului. 

Mai mult, HUAWEI Mate40 Pro va putea fi achiziționat începând cu 3999 lei, astfel că te poți bucura de o reducere de 1400 lei. Elegantul HUAWEI P50 Pocket va beneficia de o reducere de 1100 lei, urmând să poată fi cumpărat pornind de la 5399 lei, iar cumpărătorii pot găsi în pagina produsului și un extra cupon de 1000 lei. Dacă te interesează un telefon cu o baterie puternică, atunci HUAWEI nova Y70 poate fi smartphone-ul potrivit pentru tine, iar la achiziția acestuia vei putea găsi un cupon extra de reducere de 150 lei chiar în pagina produsului.

Suntem diferiți, iar nevoile noastre trebuie îndeplinite așa cum știm mai bine. Dacă ai nevoie de fotografii la o calitate înaltă, smartphone-ul HUAWEI P50 Pro reprezintă soluția perfectă pentru tine. HUAWEI XD Optics permite fotografierea cu o claritate superioară, iar motorul de imagine upgradat, HUAWEI XD Fusion Pro, ajută la reproducerea detaliată a imaginii. În plus, smartphone-ul HUAWEI Mate40 Pro vine cu un ecran Horizon 88° edge-to-edge și oferă o experiență remarcabilă. Culorile, pictogramele și textul care par să izvorască dintr-o cascadă, iar colțurile rotunjite te ajută să păstrezi telefonul intact și confortabil la atingere. Și nu uita că pe toată perioada campaniei, între 19 august – 22 septembrie, la orice comandă de laptop sau smartphone, primești gratuit un Cântar HUAWEI Scale 3. Dacă vrei să asortezi cu un ceas, la orice comandă de smartwatch, poți adăuga o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i pentru doar 179 lei în plus. La comenzile de smartphone-uri, vei primi un pachet promoțional care, pe lângă cântarul Scale 3, include și o pereche de căști Classic Earphones USB-C. Și pentru că telefonul tău are nevoie de protecție, smartphone-urile P50 Pro, P50 Pocket, nova 9 SE și nova 9 vor veni cu o husă gratuită.

Vizitează HUAWEI Store pentru a alege dispozitivul tău preferat acum, cu ocazia începerii noului an școlar, pentru că, pe lângă reducerile de până la 50%, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu mai multe beneficii. Participă la Caruselul Cupoanelor și poți câștiga vouchere de până la 1.000 lei în HUAWEI Store și 10% pentru orice PC. Nu a fost niciodată mai simplu – trebuie doar să deții sau să îți creezi un ID HUAWEI, iar voucherele câștigate vor fi afișate automat în contul tău. Mai mult, livrarea este gratuită și rapidă pe toată durata campaniei, iar plata se poate realiza în 12 rate, fără dobândă.

Tot în perioada campaniei, punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează, iar pentru orice leu cheltuit primești 2 puncte de loialitate pe care le poți transforma în discount la viitoarele cumpărături. De asemenea, prețurile pentru extinderea garanției vor fi reduse cu până la 75%. 

Campania “HUAWEI Back To School – Reduceri de la până la 50%” va fi valabilă până pe 22 septembrie și va veni cu reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil. Mai multe informații, aici.